VÄLJ OMRÅDE

På knapparna ovan kan du välja vilken information du vill läsa om!


Vem är jag?

Om mig
Jag är en kille som jobbar inom lager samt chaufför på heltid, 35år och bor i Skåne. På fritiden spelar jag en del spel, streamar framförallt på TIKTOK men även Twitch samt spelar lite Pokémon GO & umgås med nära och kära. Jag agerar även ofta volontär till många event där det handlar om att hjälpa andra människor.

Mina framtidsdrömmar är som så många andra: ”Fru, hus, volvo och barn”.

Jag är förtroendevald i fackstyrelsen, Skyddsombud på jobb samt avdelningsombud på avdelning 6 i Helsingborg!

Just nu äger jag över 10 domäner, och hanterar 6 hemsidor. Jag äger även Landskrona’s Pokémon GO Discordgrupp, så det blir en del arbete utöver mitt lagerjobb.

Tidigare
Jag har drivit och skapat flera stora hemsidor inom bla. kategorin ”Tips till iPhone” Samt en av de största Spel guidehemsida för ett mobilspel som hete ”Spartan Wars” som tyvärr inte finns längre. Spartan Wars var ett av de första riktigt stora ”MMORTS”-spel (Massively multiplayer online real-time strategy game) som slog igenom rejält. Ägarna av det spelet (Tap4Fun) hörde av sig till mig, och vi började att samarbeta.
Dom hade inte riktigt en bra spelarportal och jag hade ca 80-100.000 besökare i månaden. Jag fick insideinfo samt nyheter, skapade tävlingar med mera och mycket mer på hemsidan. Detta var det första spelet jag blev väldigt beroende av. Jag blev även en Administratör på deras olika spelservrar!
Jag har varit en av de ”högsta” forums admins på en av dåtidens största E-Sports-hemsida ”Fragbite.se” som idag ägs av Nyheter24. Varit admin/moderator på flera av de största e-sport-sidorna samt ledamot i en av de största föreningarna på den tiden ”Playstar”.

Övrigt
Gamla JRP.nu, numera POGOinfo.se
Jag valde att använda JRP.nu som min privata hemsida och föra över allt som fanns där om Pokémon GO till POGOinfo.se istället.
Intresset har alltid funnits för Pokémon, enda sedan jag var en liten knodd. När Pokémon GO släpptes i juli 2016 så spelade jag aktivt redan från början och det har jag gjort sedan dess.
Jag spelar nån timme minst varje dag och medverkar i alla event.
Jag startade två andra sidor vid namn Pokemo.se (2017) där hade jag extremt mycket guider, tips och mycket mer samt Pogoevent.se (2018), där hade jag info om event, timers osv.  Jag drev dom i några år. På grund av personliga anledningar så lades dom tyvärr ner.
Sedan 2018 tog jag över Landskrona´s Pokémon GO discord och många har velat ta efter oss med hur jag har byggt upp servern. (självklart med hjälp av alla härliga spelare).
Jag har varit i Dortmund båda gånger Niantic hade event där samt spelat väldigt mycket på ”Fisketorvet” i Köpenhamn flera gånger i månaden innan det försvann.
I Augusti i år 2020 så ville jag skapa nått nytt igen, då jag saknade lite att syssla med hemsidor och hjälpa andra med spelet jag älskar, så jag skapade JRP.nu!
Här finns det mycket hjälpmedel, guider, tips, friendcodes (där man kan söka efter spelare för kontaktinfo) och mycket mer…
Jag skapar även Infobilder om Event med mera på svenska. Sidan har idag flera tusen unika besökare i månaden!

Extra
Jag håller på att skriva en självbiografi, just nu är den på xx sidor. Mitt liv kanske inte är så intressant, men har varit tufft, tråkigt och självklart glädje. Skriver den mer för mig själv men även så att mina vänner samt mina framtida barn kan få läsa hur jag hade det under min uppväxt.Jag skapar hemsidor, loga eller lite photoshop åt privatpersoner/företag, hjälper till med hur man skaffar webhotell & domän.

Vill du jag ska skapa en hemsida åt dig/er?
Jag använder mig av WordPress i grunden vilket är bland det bästa och mest användarvänliga enligt mig idag.
Nästan 40% av hemsidorna som finns på nätet idag använder det.

Kontakta mig via något av mina kontaktalternativ så fortsätter vi där.
Du beskriver vad du vill göra och hur du vill göra, jag ger sedan ett prisförslag om det du vill göra funkar att göra inom plattformen WordPress.